Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2008

Γιατί Να μην είναι Τσικνοπαρασκευή;

Καλημέρα σε όλους,

Πέμπτη σήμερα! Τώρα θα μου πείτε σιγά το νέο....πάντα μετά την Τετάρτη,έρχεται η Πέμπτη.Ναι έτσι είναι,αλλά σήμερα είναι Τσικνοπέμπτη δεν είναι απλά μία ακόμη Πέμπτη.
Αλήθεια ξέρετε γιατί το τσικνίζουμε Πέμπτη και όχι Παρασκευή που κολλάει και πιο καλά;
Γιατί ναι μεν το καρναβάλι, οι απόκριες εχουν μια παγανιστική χροιά αλλά μην ξεχνάτε ότι έχουν σχέση και με την Χριστιάνική Θρησκεία (ορθόδοξη και καθόλικη).
Την Παρασκευή λοιπόν οι καλοί Χριστιανοί δεν τρώνε κρέας, και τα παλιά τα χρόνια όλα αυτά τα τηρούσαν.Έτσι λοιπόν έχει καθιερωθεί να το τσικνίζουμε κάθε Πέμπτη.
Βέβαια τα πολύ καλά φιλαράκια που πιθανότατα θα είναι και οι μόνοι που θα διαβάζουν το blog θα είμαστε μαζί και θα το τσικνίσουμε δεόντως σήμερα αλλά με την ίδια διάθεση μπορεί να το τσικνίσουμε και την Παρασκευή.
Προσεχώς θα δημοσιευτούν και φωτογραφίες από το τσίκνισμα!
Be prepared!!!!

Πειρατές και μούτσοι

Σ' ένα πειρατικό καράβι κάπου σε μια μυστική βάση των πειρατών των 7 ποταμών συζητούν ο καπετάνιος (τρομερός πειρατής και με μεγάλη επιτυχία στις γυναίκες) με τον έμπιστο μούτσο του ο οποίος μούτσος ειναι 40 πόντους όλος και όλος.Ο καπτεν δεν πάει πουθενά χωρις τον μούτσο και ας είναι αυτός 40 πόντους.Ετσι λοιπόν ο μούτσος ξέρει ότι ο καπετάνιος οτι πραγματικά επιθυμεί το έχει δικό του.Τον ρωτάει λοιπόν κάποια στιγμή ποιό είναι το μυστικό της επιτυχίας του.
-'Ακου φιλαρακι μου καλό αυτό που θα σου πω, του λέει ο καπτεν,αλλά οτι ακούσεις θα το ξέρουμε μονο εσυ κι εγώ πάνω στην γή.Κάθε φορά που έχει παλλιροια (ετσι γραφεται αυτη η μαλακία;) βγαίνω στην πλώρη και καλώ την νεραιδα των πειρατών που μου πραγματοποιεί όλες μου τις επιθυμίες. Αλλα της φωνάζω δυνατά τι θέλω γιατι είναι κουφή. Χρειάζεται λοιπόν προσοχή σε αυτά που της λέω.Την επόμενη φορά θα αφήσω εσενα να πας για μία φορά γιατι πραγματικά είσαι καλο παιδι και σε εκτιμώ και ας είσαι 40 πόντους.Μονο κοιτα να φωνάξεις δυνατά ότι θέλεις από την νεράιδα. Ενταξει;
-Σύμφωνοι λέει ο μούτσος και περιμένει την νύχτα με ανυπομονησία.
Έρχεται η νύχτα, έρχεται η παλίρροια, φωνάζει ο μούτσος έρχεται και η νεράιδα...
- Τι επιθυμείς ατρόμητε πειρατή τον ρωτάει...
-Ένα κασονι ΛΙΡΕΣ φωνάζει ο μούτσος....και στην στιγμή χάνεται η νεράιδα και στα πόδια του μούτσου εμφανίζεται ένα κασόνι ΜΠΥΡΕΣ....τον πιάνουν τα κλάμματα τον μούτσο από την απογοήτευση του και εκείνη την στιγμή τον βλέπει ο καπετάνιος.
-Τι έχεις ρε; τον ρωτάει...
-Να Καπετάνιο βγήκα στην πλώρη ήρθε η Νεράιδα της φώναξα ένα κασόνι ΛΙΡΕΣ και μου έστειλε ένα κασόνι ΜΠΥΡΕΣ......έχασα την ευκαιρία μου να
πιάσω την καλή......
-Μα τι μπάμιας είσαι ρε φιλαράκι μου.... δεν σου είπα να φωνάξεις πολύ δυνατά....Εγώ τι νομίζεις ότι ζήτησα την πρώτη φορά 40 πόντους ΜΟΥΤΣΟ

Chris Kats

Τετάρτη, 27 Φεβρουάριος 2008

Μια εβδομάδα ζωής
Γιατρός: "Δυστυχώς κύριε έχετε μόνο μια εβδομάδα ζωής...."
Ανδρας: "Γιατρέ μου, τι είναι αυτά που λες;;;", σοκαρισμένος, "Πες μου τι μπορώ να κάνω για να ζήσω έστω λίγο παραπάνω, σε παρακαλώ...."
Γ: "Τηγανιτά τρως;"
Α: "Ναι"
Γ: "Θα τα κόψεις!"
Α: "Αν είναι να ζήσω παραπάνω....."
Γ: "Λιπαρά τρως;"
Α: "Ναι"
Γ: "Θα τα κόψεις!"
Α: "Αν είναι να ζήσω παραπάνω....."
Γ: "Ξενυχτάς;"
Α: "Ναι"
Γ: "Θα το κόψεις!"
Α: "Αν είναι να ζήσω παραπάνω....."
Γ: "Σεξ κάνεις συχνά;"
Α: "Ναι"
Γ: "Θα το κόψεις!"
Α: "Αν είναι να ζήσω παραπάνω....."
Γ: "Καπνίζεις;"
Α: "Ναι"
Γ: "Θα το κόψεις!"
Α: "Αν είναι να ζήσω παραπάνω....."
Γ: "Αλκοόλ πίνεις;"
Α: "Ναι"
Γ: "Θα το κόψεις!"
Α: "Εντάξει γιατρέ μου, αλλά δε μου είπες, αν κάνω όσα είπες πόσο παραπάνω θα ζήσω;"
Γ: "Πάλι μια βδομάδα θα ζήσεις... αλλά θα σου φανεί αιώνας... "

Γιατί 1-0;

Φιλαράκια γειά σας και χαρά σας,

Ακούγοντας τόσο καιρό για τα περίφημα blogs είπα να δημιουργήσω και εγώ το δικό μου.
Αν και οφείλω να ομολογήσω ότι αυτή είναι η δεύτερη προσπαθεία μου, γιατί πριν αρκετό καιρό, είχαμε δημιουργήσει μαζί με την Βασιλική ένα ακόμη blog το agapoulinia.blogspot με λίγες αναρτήσεις αλλά δεν ασχοληθήκαμε πολύ.
Ελπίζω αυτη την φορά να βρώ τον χρόνο να γράφω κάθε μέρα κάτι.
Κατ' αρχήν πρέπει να δικαιολογήσω τον τίτλο του blog. Βλέποντας κάποιος το 1-0 αμέσως καταλαβαίνει ότι πρόκειται για αποτέλεσμα ποδοσφαιρικού αγώνα!Δεν πιστεύω να έχει κανείς αντίρρηση οτι πρόκειται για ποδόσφαιρο;
Έχετε ακούσει ποτέ αγώνα μπάσκετ να τελειώνει 1-0, volley ball, water polo, hand ball, tennis,
rugby, baseball, ice hockey;Λίγο δύσκολο έτσι;
Και βέβαια μιλάμε πάντα για κανονικές συνθήκες, όχι να διακοπεί ο αγώνας από τον διαίτητη ή να σβήσουν τα φώτα στο γήπεδο.Τώρα που το σκέφτομαι θα ήταν ωραία να βρούμε αν κάποιος αγώνας μπάσκετ έχει τελειώσει 1-0.(Οι νικητές θα είχαν πανηγυρίσει έξαλλα στο τέλος του αγώνα μαζί με τους ηρωικούς οπαδούς τους.)
Αφού ξεκαθαρίσαμε ότι πρόκειται για σκορ ποδοσφαιρικού αγώνα, ας δούμε τώρα πόσες φορές αυτό το 1-0 μας έχει κάνει να νιώσουμε τόσο όμορφα.......
Σχεδόν κάθε φορά που ανοίγει το σκορ η αγαπημένη μας ομάδα, άσχετα με το αν το τελικό σκορ είναι διαφορετικό.Πάντα το πρώτο γκολ πανηγυρίζεται περισσότερο...(θυμηθείτε όλες τις φορές που ήσασταν στο γήπεδο.)
Και βέβαια θυμηθείτε την ανακουφισή σας όταν το τελικό σκορ ήταν 1-0......
Επίσης το 1-0 είναι το σκορ του πρωταθλητή λένε! Ο Χελένιο Χερέρα ειχε δηλώσει οτι είναι καλύτερα να κερδίσεις πέντε παιχνίδια 1-0 παρά ένα ματς 5-0.Και πιστεύω οτι πολλοί προπονητές συμφωνούν μαζί του. (Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να κερδίσεις 5 ματς 5-0 αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση......)
Ελπίζω να καταλάβατε γιατί το blog ονομάστηκε 1-0.....και βέβαια πολύ συχνά θα σας θυμίζω κάποιο 1-0 που μας εκανε χαρούμενους.Κάποιες φορές όλους και κάποιες αλλες φορές κάποιοι από μας ήταν χαρούμενοι και κάποιοι όχι.
Βέβαια δεν θα ασχοληθούμε μόνο με ποδόσφαιρο θα έχουμε και ανεκδοτάκια. Ένα κάθε μέρα.
Τα ανέκδοτά μου τα διαβάζετε και στο geladeros.gr
Αυτά για αρχή και βλέπουμε.... Υγεία και χρόνο ελεύθερο να ΄χουμε και όλα τα άλλα τα βρίσκουμε....

Chris Kats