Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Europa League Play offs

PAOK Thessaloniki - Rapid Vienna







Αυγουστιάτικο El Classico

Αυγουστιάτικο βραδάκυ με μπυράκια και El Classico. Απολαύσαμε ποδόσφαιρο και γκολάρες !
Στο πρώτο ημίχρονο οι Καταλανοί έπιασαν πολύ καλές ταχύτητες και καθήλωσαν τους Μαδριλένους στο μισό γήπεδο αλλά παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Στο δεύτερο ημιχρόνιο οι μερένγκες ανέβηκαν λίγα μέτρα στο γήπεδο αλλά και πάλι τον ρυθμό τον έδινε ο Messi & o Iniesta και οι υπόλοιποι blaugrana ακολουθούσαν.
Κόντρα στη ροή του αγώνα η Ρεάλ ανοίγει το σκορ με καρφωτή κεφαλιά του Cristiano Ronaldo μετά από το καλοχτυπημένο κόρνερ του Ozil. Οι Καταλανοί ισοφαρίζουν στην επόμενη φάση με τον Pedro που βάζει την μπάλα ωραία μπροστά του από την ασίστ του Mascherano και πλασάρει τον Iker Casillas. Το 2-1 κάνει ο Leo Messi με πέναλτι που κέρδισε ο Iniesta όταν τρίπλαρε τον Sergio Ramos μέσα στην περιοχή και αυτός τον ξάπλωσε στο χορτάρι.
Λίγο μετά ο Iniesta τριπλάρει όποιον βρίσκει στο δρόμο του και βγάζει ασίστ στον Xavi, ο αρχηγός των Blaugrana πλασάρει ψύχραιμα και κάνει το 3-1.
Σε μια φάση που ξεκινάει στα καρέ του Iker Casillas που απεκρούει εκπληκτικά το σουτ του Messi οι Μαδριλένοι βγαίνουν στην κόντρα αλλά την πάσα του Ronaldo την κόβει ο Adriano και την γυρνάει στον τερματοφίσκουλα, o Di Maria πιέζει τον Valdez , του κλέβει την μπάλα και την στέλνει στο πλεκτό διαμορφώνοντας το τελικό Barcelona - Real Madrid 3-2.
Η ρεβανς στο Santiago Bernabeu στις 4 Σεπτεμβρίου.