Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Μμμμμμμ....



Μπράβο το κορίτσι έπεσε με τα μούτρα στις συζυγικές υποχρεώσεις.

Μην ψάχνετε να βρείτε ποιοί είναι για να τους "θάψετε,( πως είναι τα μαλλιά έτσι, πω πω το νυφικό, μα καλά δεν το πρόβαρε και άλλα γνωστά) δεν νομίζω να τους γνωρίζετε.......

Κρίμα, κρίμα, κρίμα......

Την ποδοσφαιρική χρονιά 2007-2008 θα την θυμούνται οι φίλαθλοι αλλά και οι ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακού ως την χρονιά που η ομάδα έκανε την πρώτη εκτός έδρας νίκη εναντίον της Βέρντερ στην Βρέμη , και ακολούθησε και δεύτερη στην αιώνια πόλη εναντίον της Λάτσιο...... έβαλε την Ρεάλ μέσα στα καρέ της για τα καλά στο ματς του Μπερναμπέου και σε γενικές γραμμές έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και σκόραρε όμορφα γκολ.

Όλες αυτές οι καλές εμφανίσεις στα φετινά εκτός έδρας παιχνίδια είχαν δικαίως δημιουργήσει την αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει και στο Λονδίνο.Βέβαια όλοι αναγνώριζαν και κυρίως οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσια του Ολυμπικού οτι ο αντίπαλος είναι καλύτερος με παίχτες πραγματικούς αστέρες του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου και με πλούσιες εικόνες και εμπειρίες από τέτοια νοκ-άουτ παιχνίδια.
Όμως επειδή σ' ένα ματς όλα μπορούν να συμβούν και επειδή η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία (αλλά τελικά πεθαίνει) ,όλοι μας ο καθένας για τους δικούς του λόγους περιμέναμε με αγωνία το ματσάκι.

Η ώρα του αγώνα έφτασε, όλοι και όλα ήταν στην θέση τους ,ακόμα και το ρέυμα,(απ'οτι φαίνεται οι υπάλληλοι της ΔΕΗ έχουν κατανόηση και γουστάρουν την μπαλλίτσα) .
Και πριν γεμίσουμε τα ποτήρια με μπύρα, κρασάκι ή άλλο ποτάκι,και πριν προλάβουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακου που ήταν στο Stamford Bridge να φωνάξουν το "μπορείς, μπορείς να προκριθείς" η Chelsea ανοίγει το σκορ στο 5΄ λεπτό επιβεβαιώνοντας απλά την υπεροχή της και την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που διαθέτει.Σέντρα από τα αριστερά καρφωτή κεφαλιά του Μπάλακ και.... από νωρίς για τσάι.......Τονίζω το όνομα γιατι ο χώρος που κινήθηκε ο Μπάλακ ήταν "γεμάτος" από αμυντικά χαφ του Ολυμπιακού (Λεντέσμα, Πατσατζόγλου,Στολτίδης) και όμως ο Γερμανός πηδάει τελείως μόνος του.

Βαθιά μέσα τους οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού συνεχίζουν να ελπίζουν αφού και στα άλλα εκτός έδρας φετινά ματς η ομάδα είχε μείνει πίσω στο σκορ αλλά είχε καταφέρει να ανατρέψει το σκορ και να νικήσει.
Αυτή την φορά όμως το παιχνίδι είναι διαφορετικό η Chelsea "διψάει" για την νίκη, οι παίκτες της δεν χάνουν καμμία προσωπική μονομαχία και ο Ολυμπιακός αμύνεται συνεχώς, και μάλιστα όχι επιτυχημένα, η μάχη του κέντρου έχει χαθεί και φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να έρθει και άλλο(α) γκολ. Για άλλη μία φορά ο Μπαλακ μετά από κόρνερ είναι με πολύ ελεύθερο χώρο έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού και αποφασίζει να σουτάρει, το σουτ είναι καλό και επίσης είναι πάνω στην στιγμή που οι όλοι οι"ερυθρόλευκοι¨ βγαίνουν από την άμυνα για να κάνουν το offside..... όλοι;... όχι όλοι ο Άντζας θα αντιστέκεται και θα αντιστε....... ωχ sorry αυτό είναι από άλλο έργο ο Παρασκευάς λοιπόν καλύπτει όλη την Chelsea εκτός από τον Cuddicini που δεν είχε κατέβει γιατι ήταν νωρίς. Συγνώμη για το black χιούμορ αλλά πιστεύω ότι οι ήττες μόνο έτσι αντιμετωπίζονται ιδιαίτερα οι βαριές....

Λοιπόν 2-0 πριν από το μισάωρο και το άσχημο δεν ήταν αυτό αλλά το ότι δεν έβλεπες κάτι για να πιστέψεις οτι μπορεί να αλλάξει η εικόνα του αγώνα. Καμμία αξιόλογη επιθετική προσπάθεια.Δημιουργία απο τα χαφ μηδενική, πλαγιοκοπήσεις ελάχιστες και όχι ολοκληρωμένες.Παίκτες κλειδιά που έκαναν την διαφορά σε άλλα ματς, είχαν κάκιστη απόδοση χθες (βλέπε Τζόλε, Στολτίδης, Πατσατζόγλου, Τοροσίδης), ο Άντζας χωρίς να είναι κακός χρεώνεται πολλά επιπόλαια λάθη που δεν άφηναν την ομάδα να βγεί από την άμυνα (κεντρικός αμυντικός που προσπαθεί να κάνει κοντρολ με το στήθος έχοντας μπροστά του δύο αντιπάλους και με τον έναν να φοράει την φανέλλα που πίσω γράφει DROGBA είναι ή υπερβολικά σίγουρος για τον εαυτό του ή απερίσκεπτος και σίγουρα ο Άντζας δεν είναι Βeckenbauer για να έχει τόση σιγουριά έτσι;

Αν δείτε πάλι τον αγώνα θα διαπιστώσετε οτι μικρά λαθάκια είναι αυτά που κόστισαν αλλά σε τέτοιου επιπέδου αγώνες δεν χωράνε λάθη και αν γίνουν δεν συγχωρούνται.
Την συνέχεια την έχετε δεί ή την έχετε διαβάσει ή την έχετε ακούσει....

Πάντως, (όχι ο Τάσος), ........μετά την είσοδο του Belluschi και του Leonardo η ομάδα ανέβηκε, πίεσε για το γκολ και παράλιγο να το πετύχει με το σουτ του Αργεντίνου που τράνταξε το δοκάρι (αν έμπαινε θα ήταν το γκολ της αγωνιστικής) και την διπλή ευκαιρία μετά το σουτ φάουλ του Στολτίδη και την κεφαλιά του Άντζα.

Όλα αυτά ανήκουν πλέον στην ιστορία του ποδοσφαίρου στην οποία πλέον είναι γραμμένο ότι στην αγωνιστικη περίοδο 2007-2008 και στο πλαίσιο των Ευρωπα'ικών διοργανώσεων ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους 16 του Champions league ως δεύτερος από τον ομιλό του αποκλείοντας Βέρντερ και Λάτσιο και στην συνέχεια του θεσμού κληρώθηκε ν ανατιμετώπισει την Chelsea από την οποία και αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 3-0 ( 0-0 στην Αθήνα και 3-0 στην ρεβάνς του Λονδίνου.) Αυτό θα μείνει.....Τώρα αν σε κάποιους περνούν σκέψεις από το μυαλό για την εξέλιξη του ματς αν έπαιζε ο Galletti, o Lhua Lhua, αν ο Τζολε ήταν πιο καλός, αν ο Bellushi ξεκινούσε ή έμπαινε ως αλλαγή νωρίτερα,αν δεν έμπαινε το πρώτο γκόλ τόσο γρήγορα τότε απλά να σας θυμίσω οτι με το αν δεν κερδίζεις τα ματσάκια..... εκτός αν πάρεις μεταγραφη κανένα Κορεάτη super παικταρά που τον λενε ΑΝ αλλά αν υπάρχει τέτοιος μάλλον άλλοι θα τον πάρουν πάλι και όχι Ελληνική ομάδα.....

Η Chelsea με τόσους παίκτες, δεν έχει κανέναν που να τον έκανε μεταγραφή και να έχει παιξει σε 3 ομάδες φέτος μπας και γίνει καμμία ένσταση........