Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Ένας πόντος .... αλλά πονάειιιιιι πως πονάει!

Τελικός κυπέλλου καλαθοσφαιρίσης 2011-2012
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκος

       Για άλλη μια φορά οι δυο μεγάλοι αντίπαλοι αναμετρήθηκαν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Οι κερκίδες και πάλι άδειες άρα δεν μπορεί να γίνει λόγος για γιορτή του μπάσκετ αφού δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενέρωτο στον αθλητισμό από τα άδεια γήπεδα. Η ανεπάρκεια , η μειωμένη αντίληψη και η έλλειψη γόνιμης σκέψη των ιθυνόντων οδηγεί κάθε χρόνο στο ίδιο σενάριο.Και σκεφτείτε πως έχουν όσο χρόνο χρειάζονται για να σχεδιάσουν  το πως μπορεί να διεξαχθεί ο τελικός με γεμάτο το γήπεδο από οπαδούς και των δύο ομάδων αφού είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι ομάδες που θα αγωνιστούν στον τελικό θα είναι ο Παναθηναϊκός & ο Ολυμπιακός.Και έχουν και παραδείγματα όπως η αναμέτρηση του Βερολίνου.
      Δεν θέλω να σταθώ στο αγωνιστικό κομμάτι καθόλου γιατί αυτομάτως περνάει σε δεύτερη μοίρα από την στιγμή που αποδεικνύεται ότι δεν έχουμε την παραμικρή αθλητική παιδεία για να διοργανώσουμε έναν τελικό και να μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μια γιορτή του αθλήματος. Σας θυμίζω ότι η Ρεάλ σήκωσε το κύπελλο στο μπάσκετ μέσα στο Palau San Jordi της Βαρκελώνης κερδίζοντας στον τελικό την Μπαρτσελόνα.Εκεί πως τα καταφέρνουν; Ας αναρωτηθούμε όλοι και αν δεν βρούμε απάντηση ας τους ρωτήσουμε ρε φιλαράκια ... δεν είναι ντροπή να ρωτάς !
'Η μήπως οι Ultras της Real ή οι coule της Barca είναι καλόπαιδα και μόνο οι δικοί μας είναι αληταράδες;;

Σας λέω πάντως ότι το πανηγύρισα το κύπελλο και κυρίως το χάρηκα γιατί κερδίσαμε τον Ολυμπιακό.Θα ήθελα όμως να ήμουν στο γήπεδο μαζί με τα φιλαράκια μου στην κερκίδα μας και με τα φιλαράκια μου τους Ολυμπιακούς στην απέναντι ή στην διπλανή κερκίδα να πανηγυρίζω και να τους βλέπω στα μάτια ! Τώρα την τύχη αυτοί την είχαν 700-800 άτομα φέτος από κάθε ομάδα.

Για το ματσάκι ουδέν σχόλιον απλά δείτε το video: