Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

Προτάσεις για ταμείο

Καλημέρα φιλαράκια και καλή εβδομάδα να έχουμε.
Από σήμερα θα ξεκινήσω μια προσπάθεια σχετική με τον στοιχηματισμό, κυρίως σε ποδοσφαιρικά γεγονότα αλλά δεν θα λείψουν και οι προτάσεις για μπασκετάκι.
Θα βλέπετε μόνο τις επιλογές και όχι αναλύσεις των αγώνων, βαθμολογίες προίστορία,φόρμα ομάδων,και ότι άλλο χαζό χρησιμοποιούν οι φυλλάδες που ασχολούνται με το στοίχημα για να μας θολώσουν το μυαλό και να μην ξέρουμε τι θα ποντάρουμε τελικά.
Αν ρωτήσετε αυτούς που γράφουν αν ποντάρουν αυτά που προτείνουν , να με φτύσετε αν σας πουν ναι, γιατί αν πόνταραν ή θα έπιαναν οπότε δεν θα χρειαζόταν να γράφουν ή θα πήγαιναν κουβά οπότε θα έχαναν και αυτά που βγάζουν από τις μίζερες εφημερίδες.
Τώρα θα μου πείτε εγώ που θα στηρίζομαι για να επιλέξω αγώνες.......στον συνδυασμό της έμπνευσης και της λογικής.Μέχρι τώρα ακολουθούσα τους γκουρού του στοιχήματος και τις λαλακίες που έλεγαν ή έγραφαν και ταμείο πήγαινα κάθε φορά που είχε έκκλειψη ηλίου.

Οι επίλογες για σήμερα 16 Μαρτίου 2008 είναι:

555. ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 (1,65)

624. ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ - ΚΑΤΑΝΙΑ 1 (1,55)

642. ΝΤΑΝΤΙ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ - ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ 2 (1,45)

665. ΜΠΟΡΝΤΟ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 1 (1,45)

721. ΑΛΜΕΡΙΑ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2 (1,70)

Αν ποντάρετε και τους 5 αγώνες η απόδοση είναι 9,14.
Αλλιώς μπορείτε να φτιάξετε 3άδες. Καλό θα είναι να αποφύγετε στην ίδια τριάδα Ρέιντζερς και Μπαρτσελόνα.

Πάντα να θυμάστε ότι σίγουρα παιχνίδια δεν υπάρχουν και αν θέλετε να βγείτε κερδισμένοι από το στοίχημα τότε ο μόνος τρόπος είναι να μην ποντάρετε έτσι δεν θα χάνετε αυτά που θα ποντάρατε.

Καλή τύχη σε όλους!