Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

FA CUP FINAL 05.05.2012

Μαγιάτικο απογευματάκι Σαββάτου παρακολουθώντας τελικό κυπέλου Αγγλίας.
Πάντα όταν βλέπω το Wembley γεμάτο και τον κόσμο να τραγουδάει για την ομάδα του νιώθω σχεδόν ρίγος. Το κύπελλο Αγγλίας είναι το δισκοπότηρο για όλες τις ομάδες στο νησί. Μια διοργάνωση γεμάτη εκπλήξεις , γεμάτη από δυνατές συγκινήσεις και από αξέχαστες στιγμές.
Στον φετινό τελικό αντίπαλοι ήταν οι μπλε του Λονδίνου με τους κόκκινους του Λίβερπουλ.
Απολαύσαμε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι και μια μαγική ατμόσφαιρα.Ειδικά όταν προς το τέλος του παιχνιδιού οι οπαδοί της Liverpool άρχισαν να τραγουδούν το You ll never walk alone κρατώντας τα κασκόλ τους ψηλά οι στιγμές ήταν μοναδικές.
Οι μπλε νίκησαν 2-1 και σήκωσαν το κύπελλο για μια ακόμη φορά ψηλά στον Λονδρέζικο ουρανό.

FA Cup final greatest moments

Το χάσαμε Sir Alex....

Οι Citizens πέρασαν και από το Sport Directs Arena την έδρα της Newcastle United με καθαρή νίκη με σκορ 2-0.O Yaya Toure σκόραρε δυο πολύ όμορφα γκολ και γέμισε χαρά όλη την γαλάζια πλευρά του Manchester. Μένει μια ακόμη αγωνιστική αλλά το party ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζεται στο Etihad Stadium το σπίτι των citizens.
Οι κόκκινοι διάβολοι κέρδισαν την Swansea στο Old Trafford αλλά η διαφορά τερμάτων παρέμεινε στα 8 γκολ.Έτσι μένουν πίσω από τους πολίτες και πρέπει να συμβιβαστούμε με το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να κάνουμε 20 τα πρωταθλήματα στην Premier League.

Solo Inter !

Βραδιά εκλογών & αγωνίας στην Αθήνα ,βραδιά ποδοσφαιρικής μαγείας στο Μιλάνο.Οι nerazurri νίκησαν και πάλι τους rossoneri και μας έκαναν χαρούμενους και υπερήφανους που είμαστε interistas.
Amala pazza Inter amala !!!