Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ισοφαρίζουμε σήμερα

Σας περιμένουμε στο Camp Nou

Η αναμέτρηση των Rossoneri με τους Blaugrana στο San Siro του Μιλάνο έληξε χωρίς σκορ 0-0. Και ναι έχουμε είδηση, η Μπάρτσα δεν σκόραρε, ο Μέσι δεν σκόραρε. Με τόσο ξύλο που έφαγε βέβαια πάλι καλά που δεν τραυματίστηκε.Ο Νέστα δεν τον προλάβαινε ούτε με λάσο και τον κλώτσαγε όπου έβρισκε.
Οι Καταλανοί αιφνιδιάστηκαν στην αρχή του παιχνιδιού αλλά η Μίλαν δεν σκόραρε στην διπλή ευκαιρία των Μπόατεγκ & Ρομπίνιο.Μετά το δεκάλεπτο ζεστάθηκε ο Μέσι , ο Τσάβι και οι υπόλοιποι της παρέας και άρχισε να χάνετε η μπάλλα. Δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες αλλά το γκολ δεν ήρθε. Πότε ο Αμπιάτι & πότε οι κόντρες σε πόδια παιχτών των Ροσονέρι έκαναν την δουλειά και έτσι δεν είδαμε τα δίχτυα να κουνιούνται.
Στο δεύτερο ημιχρόνιο ο ρυθμός έπεσε πολύ και τα μαρκαρίσματα έγιναν πιο σκληρά.Οι Καταλανοί κατέβασαν ταχύτητα και αποφάσισαν ότι θα πάρουν την πρόκριση στο Camp Nou.

Επόμενο ματσάκι Bayern Munich vs Real Madrid

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα παιχνίδια στην προημιτελική φάση του Champions League. Στις αναμετρήσεις των Μαρσεγιέζων με τους Βαυαρούς και των Ελλήνων Λευκωσίας με τους Μαδριλένους επικράτησαν τα φαβορί.Και μάλιστα με εκτός έδρας νίκες,καθιστώντας έτσι τα παιχνίδια ρεβάνς ως διαδικαστικού χαρακτήρα.

Στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ άντεξε 74' λεπτά . Σε εκείνο το σημείο τον (Μπεν) ζεμά...τισε ο Γάλλος στράϊκερ της Ρεάλ πετυχαίνοντας το πρώτο από τα δυο γκολ του.Το δεύτερο του ήρθε στο 90' διαμορφώνοντας το τελικό 0-3. Στο 82' ο Κακά σκόραρε το 0-2.
Ο Βραζιλιάνος ήταν αυτός που άλλαξε την ροή του αγώνα αφού από δικές του ενέργειες ήρθαν τα γκολ των Μαδριλένων.

Ας ταξιδέψουμε στην Μασσαλία και στο Βελοντρόμ της Μαρσέϊγ για να δούμε την αναμέτρηση της με την Μπάγερν.
Οι Γάλλοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Σιγά σιγά οι Βαυαροί πήραν τον έλεγχο στο χώρο του κέντρου και άρχισαν να δημιουργούν ευκαιρίες.Λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Super Mario Gomez άνοιξε το σκορ. Με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον τερματοφύλακα των Μαρσεγιέζων που φέρει ευθύνη για το γκολ αφού το σουτ δεν ήταν τόσο δύσκολο.Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε ο Άριεν Ρόμπεν με πολύ ομορφο πλασέ,μετά από πολύ ωραίο συνδυασμό με τον Μύλερ.

Δείτε τα γκολ στα video που ακολουθούν :