Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Camp Nou Barcelona vs Chelsea

    Σε λίγες ώρες θα γνωρίζουμε την μια από τις δύο ομάδες που στις 19 Μαϊου θα βγαίνουν στο χορτάρι της Allianz Arena για τον τελικό του Champions League.
    Καταλανοί & Λονδρέζοι αντιμέτωποι στην ρεβάνς για τον ημιτέλικο της  κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.Στο πρώτο παιχνίδι οι Μπλε του Λονδίνου είχαν επικρατήσει με σκορ 1-0.Αυτό το αποτέλεσμα καλούνται να υπερασπιστούν σήμερα στο Camp Nou κόντρα στους Μπλαουγκράνα,την παρέα του Messi & του Xavi.
    Ο κόουτς της Μπάρτσα Pep Guardiola είναι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και στο τέλος θα πανηγυρίσει μαζί με τους παίχτες του μια μεγάλη πρόκριση.Από την άλλη o Di Matteo είναι πολύ πιο συγκρατημένος αφού γνωρίζει πόσο δύσκολο είναι να πάρεις θετικό αποτέλεσμα σε αυτό το γήπεδο αντιμετωπίζοντας ίσως την κορυφαία ομάδα όλων των εποχών.
    Εμείς κάνουμε την δική μας προετοιμασία για να απολαύσουμε μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά.Δεν σας κρύβω ότι θα φοράω την φανέλα της Μπάρτσα όταν θα βλέπω το ματσάκι και πραγματικά ανυπομονώ να δω το choreo που θα ετοιμάσουν οι Καταλανοί.Μπορούν άραγε να το κάνουν πιο όμορφο από αυτο του Σαββάτου στο El Classico; 



Το choreo του Σαββάτου: