Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ουφ το ξεπέρασα...

Επειδή κάποιοι που με ξέρουν καλά θα πουν ότι απέφυγα να σχολιάσω τα αθλητικά γεγονότα του περασμένου Σαββατοκύριακου απλά τους λέω ότι μόλις τώρα αρχίζω να το ξεπερνάω και να συνέρχομαι.
Είδα τον Tevez να σηκώνει την κούπα στο νησί φορώντας την φανέλλα της Manchester City ενώ λίγο πριν το τέλος του ματς με την QPR φώναζα οεοεοεοεοε Djibril Cisse και φόραγα την φανέλα της United για να πανηγυρίσω το 20 πρωτάθλημα. Εμεινα με τα.....19.....
Είδα τον Casillas να σηκώνει την κούπα του πρωταθλητή στην Ισπανία και τoυς μερένγκες να φωνάζουν campeones campeones σε μια όμορφη φιέστα στο Bernabeu.
Είδα τον Allesandro Del Piero να σηκώνει το Scundetto στην Juventus Arena . Bravo Capitano ! Μπορεί να είμαι Interista αλλά οι αξίες πρέπει να αναγνωρίζονται.
Είδα τον Σπανούλη να σηκώνει την κούπα της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη μετά από μια απίστευτη ανατροπή κόντρα στο φαβορί την CSKA.
Τι άλλο μου έμενε να δω για να με πάρει απο κάτω;;
Αλλά τελικά όλα είναι και πάλι καλά.Χρειάστηκα λίγο χρόνο αλλά το ξεπέρασα πλήρως και περιμένω με ανυπομονησία την επόμενη χρονιά για να πάρω ρεβάνς.







Ποιός θα το σηκώσει απ' τ' αυτιά;

Η στιγμή που όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουμε πλησιάζει.
Τα σκηνικά έχουν στηθεί στην Allianz Arena και μετράμε ώρες μέχρι την στιγμή που οι πρωταγωνιστές  θα πατήσουν στο χορτάρι για να μας χαρίσουν μια μαγική βραδιά.
Οι κόκκινοι Βαυαροί της Bayern Munchen κόντρα στους μπλε Λονδρέζους της Chelsea.Και οι δυο ομάδες ήταν αουτσαϊντερ στους ημιτελικούς αφού οι Βαυαροί είχαν να περάσουν από την Μαδρίτη και το Μπερναμπέου της Real πριν φτάσουν στον τελικό και οι Λονδρέζοι από το Camp Nou της Barcelona.
Οι Βαυαροί περάσαν στα πέναλτι την Real και επιβεβαίωσαν ότι το κίνητρο να παίξεις τον τελικό του Champions League στο σπίτι σου μπροστά στους οπαδούς σου είναι μεγάλο και σου βάζει φτερά στα πόδια , φλόγα στην καρδιά και δύναμη στο μυαλό.
Από την άλλη οι μπλε γύρευαν εκδίκηση κόντρα στους Καταλανούς για τα όσα είχαν γίνει το 2010 στον ημιτελικό του Stamford Bridge.
Αυτός που έδειχνε πιο "λυσσασμένος" ήταν ο Didier Drogba.
Πήρε τους συμπαίχτες του από το χέρι και τους "ταξίδεψε¨ από το Λονδίνο στην Βαρκελώνη και από την πρωτεύουσα της Καταλωνίας στο Μόναχο και στην Allianz Fussball Arena.
Κάτι μου λέει ότι ο Ιβοριανός θα ηρεμήσει μόνο όταν θα σηκώσει το κύπελλο ψηλά στον ουρανό του Μονάχου.
Και οι δυο ομάδες θα παραταχθούν με απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών από τις ενδεκάδες τους.  Ο Roberto Di Matteo φτιάχνει ενδεκάδα και σχήματα στο πινακάκι του χωρίς τον Ramirez και τον Terry. Ενώ ο Jupp Heynckes στήνει την ομάδα χωρίς Alaba ,Luis Gustavo & Badstuber.
Τις μαγικές στιγμές τις περιμένουμε όμως από τους ποδοσφαιριστές που θα βγούν στο γήπεδο και είμαι αισιόδοξος ότι θα δούμε όμορφη μπαλλίτσα από τον Robben ,τον Ribery , τον Lambard, τον Drogba και όλους όσους θα παίξουν το βραδάκι.
Για να δώσω και στοιχηματικό στίγμα θα σας θυμίσω ότι οι δυο ομάδες έχουν παίξει ήδη έναν τελικό κυπέλλου στις εγχώριες διοργανώσεις.Οι Μπλέ σήκωσαν το κύπελλο κερδίζοντας την Liverpool 2-1 στον τελικό του Wempley ενώ οι Βαυαροί έχασαν στον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας με 5-2  από την Borussia Dortmund. Θα βάλω λοιπόν λίγα λεφτά στους Λονδρέζους γιατί τους θεωρώ πιο σοβαρούς και γιατί χωρίς Luis Gustavo στην κόκκινη αρμάδα του Μονάχου , η άμυνα της Bayern έχει προβλήματα. Επίσης θεωρώ ότι θα είναι η βραδιά του Didier Drogba.
A, μην ξεχαστείτε βάλτε τα μπυράκια να παγώνουν !!!!
Καλή ποδοσφαιρική βραδιά.