Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Real Madrid vs Bayern München Epic Game in Bernabeu

Οι Βαυαροί άλωσαν το Bernabeu

Είδαμε μπάλλα χθες το βραδάκι.Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ήταν φρέσκοι απολαύσαμε πολλές όμορφες ενέργειες και τρία γκολ.
Οι Μαδριλένοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 6' με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Cristiano Ronaldo.Το πέναλτι το έδωσε ο ρέφερι όταν σε σέντρα του Marcelo από αριστερά ο Di Maria έπιασε βολέ και η μπάλλα βρήκε στο χέρι του Alaba.Λίγο μετά ο Robben χάνει μοναδική ευκαιρία όταν σε σέντρα του Alaba, πλασάρει άουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.Στο 16' η Ρεάλ σκοράρει και πάλι με τον Cristiano Ronaldo που κοντρολάρει την μπάλλα από την όμορφη ασίστ του Ozil και πλασάρει  τον Neuer.
Οι Βαυαροί πρέπει να σκοράρουν για να έχουν ελπίδες να παίξουν στον τελικό της 19ης Μαϊου στο σπίτι τους.Βγαίνουν μπροστά , κρατάνε μπάλλα και δημιουργούν καταστάσεις.Στο 27' ο Schweinsteiger σεντράρει στον Gomez, o Pepe τον σπρώχνει .... ανατροπή & πέναλτι.Ο Robben στήνει την μπάλλα σουτάρει και 2-1.Αν μείνει αυτό σκορ πάμε παράταση (το έχω ποντάρει κιόλας)
αλλά έχουμε άλλη μια ώρα μπροστά μας....
Το πρώτο ημιχρόνιο δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις.
Πάμε για βου ημίχρονο και τώρα το σκηνικό αλλάζει.Όσο κυλούν τα λεπτά βγαίνει η κούραση στην παρέα του Cristiano.Οι Βαυαροί βγαίνουν πιο συχνά μπροστά αλλά ο Gomez δεν είναι σε καλή βραδιά και χάνει καλές ευκαιρίες για να σκοράρει.
Το 2-1 μένει μέχρι το 90' και πάμε για παράταση.Ούτε όμως και στα extra 30' έχουμε αλλαγή στο σκορ.Βαυαροί και Μαδριλένοι θα λύσουν τις διαφορές τους στην ρουλέτα των πέναλτι.
Σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία (κλισε ε;)  δεν μετράνε ικανότητες και αν ξέρεις μπάλλα ή δεν ξέρεις.Εδώ μετράει μόνο το μυαλό και πόσο μπορείς να διαχειριστείς το άγχος σου.Οι Βαυαροί είναι πιο cool και με τον Neuer να βάζει stop στα πέναλτι των Cristiano Ronaldo & Kaka και τον Schweinsteiger  να ευστοχεί στο τελευταίο κρίσιμο πέναλτι παίρνουν μια επική πρόκριση μέσα στο Santiago Bernabeu.
Οι κόκκινοι του Μονάχου λοιπόν θα αντιμετωπίσουν τους μπλε του Λονδίνου στις 19 του Μάη στην Allianz Arena , το "σπίτι" των Βαυαρών.