Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

Πανδαισία ποδοσφαιρου!!!!!!!!

Ευτυχώς που υπάρχει και το Champions League για να ξεφεύγουμε λίγο από την μίζερη Ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.
Πιθάνα να μην έχει ξαναγίνει αυτο το χθεσινοβραδυνό.Το Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο ή καλύτερα το ποδόσφαιρο που παίζεται στα γήπεδα της Ευρώπης "φόρεσε" την πιο αστραφτερή "αρματωσιά" του και μας πρόσφερε μια αξέχαστη βραδιά που σημειώθηκαν 36 γκολ σε 8 αναμετρήσεις.Μέσος όρος επίτευξης τερμάτων 4,5 ανά αγώνα διάρκειας 90'.
Σας παραθέτω μερικά από αυτά (όσα πρόλαβα να δω και να αξιολογήσω γιατι για να τα δεις όλα χρειάζεσαι πολύ χρόνο.....)



Αυτό με έστειλε στον κουβά......Και από ότι βλέπω δεν μπορούμε να το δούμε κιόλας.Είναι το νικητήριο γκολ με φάουλ - βολίδα από τον Αλίγιεφ της Δυναμό Κιέβου.
Πόρτο - Δυναμό Κιέβου 0-1 και διπλό στο στοίχημα. Δέυτερη σερί φορά στο Champions League η Πόρτο μας κάνει την καρδιά περιβόλι.





Από την κόλαση στον παράδεισο η Λυών.Η Στεάουα μπήκε δύνατα προηγήθηκε 2-0, η Λυών ισοφαρίζει σε 2-2 ξανά μπροστά οι Ρουμάνοι 3-2 αλλά μετά μίλησαν μόνο οι Γάλλοι 3-3, 3-4 και τελικό σκορ 3-5.



Πεισματάρηδες οι Δανοί αλλά το "κίτρινο υποβρύχιο" το βύθισε το ψαραδικό τους....







Σκόνη και θρύψαλλα έκαναν οι μικροί της Άρσεναλ την Φενερμπαχτσε....





Οι Βαυαροί ξανάρχονται.



Μόλις κατάφεραν και ισοφάρισαν οι Ρώσσοι από την Αγία Πετρούπολη.Υπερηχητικούς τους ανεβάζουμε, υπερηχητικούς τους κατεβάζουμε, αλλά σε 3 ματς μετράνε 1 ποντάκι.Ευτυχώς παίζουν νωρίς και δεν μας στέλνουν στον κουβά..... (δεν βάζουμε και την Πόρτο να παίζει 19:30;)



Απλά και εύκολα η Manchester United επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί σε αυτή την αναμέτρηση.