Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2008

Eίμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.....

Στην εκπνοή του αγώνα ήρθε η νίκη για τους Νερατζούρι



Ο Κρουζ λύτρωσε τους Ιντερίστας σκοράροντας στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Ουντινέζε και έδωσε την νίκη με το 1-0.
Οφείλω να σας πω ότι ξεκινώντας αυτό το blog και δίνοντάς του τον τίτλο 1-0, αυτό το γκολ και αυτή την νίκη είχα στο μυαλό μου.Ένα και να καίει. Να μπει στο τέλος του αγώνα και οι αντίπαλοι να ξαπλώσουν στο χορτάρι.....

Με την ψυχή στο στόμα η Ρεάλ Μαδρίτης



Σε ένα επικό παιχνίδι που έμοιαζε με σενάριο ταινίας η Ρεάλ κερδισε με 4-3 την Μάλαγα.

Δεινός σκόρερ...





Η Μπαρτσελόνα διέλυσε την Βαγιαδολίδ με 6-0.Ο μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Σάμουελ Ετό σκοράροντας τέσσερις φορές αν και όλα του τα γκολ ήταν "πάρ'το, βάλ' το "...
Μέχρι και οι αμυντικοί της Βαγιαδολίδ του έδιναν πάσες.

Ζωγραφίζει η Μπαγερν.....

El classico........ α λα Ελληνικά



Για να πάρετε και μια γεύση για το τι έγινε στον αγωνιστικό χώρο.

Βέβαια όπως έχω ήδη αναφέρει δεν έγιναν και πολλά.Το μόνο πού αξίζει να κρατήσει κανείς είναι η ατμόσφαιρα.Και μην ακούτε αυτούς που λένε και γράφουν ότι έγιναν ασχήμιες.Βάλτε στο μυαλό σας οτι είναι ένα ντέρμπι "αιωνίων" και είναι λογικό οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να προσπαθούν να "πικάρουν" τους οπαδούς του Ολυμπιακού και να κερδίσουν μία "μάχη" έστω και χωρίς να είναι παρόντες στο γήπεδο οι αντίπαλοι.
Δεν ήταν η πρώτη φορά και σίγουρα ούτε και η τελευταία που καίγονται "ερυθρόλευκα" πανό και λάβαρα στην έδρα των "πρασίνων" και να είστε σίγουροι ότι θα καούν πράσινα πανό στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.
Το άσχημο ήταν οτι αυτή η φωτιά πήρε διαστάσεις και οτι δεν ήταν έγκαιρη η αντίδραση των ανθρώπων που ήταν κοντά σε πυροσβεστήρες.Η έλευση του πυροσβεστικού οχήματος ήταν τελείως ανεπίκαιρη.
Επίσης είναι ανεπίκαιρο να σχολιάζουν αρνητικά οι "δημοσιογράφοι" αυτά που κάνουν οι οπάδοι την ίδια στιγμή που με αυτά που γράφουν στις φυλλάδες τους διαμορφώνουν το κλίμα που θα επικρατήσει.Ευτυχώς που τα περισσότερα παιδιά που βλέπουν ποδόσφαιρο έχουν δικιά τους κρίση και δεν περιμένουν τον κάθε "πουρουπουπου" να τους ¨εξηγήσει" τι έγινε στα γήπεδα.Και μιλάω για φιλάθλους όλων των ομάδων που μιλάω μαζί τους και μπορούμε να κάνουμε πολύ ωραίες συζητήσεις.
Κρίμα που αυτό που έχουμε να συζητήσουμε είναι αυτή η φωτιά και όχι το τι έγινε στο χορτάρι του ΟΑΚΑ.