Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

BIG - 2012 Finals

Δείτε τι έγινε στους τελικούς της Ανατολής & της Δύσης και ετοιμαστείτε για super θέαμα στους φετινούς τελικούς του ΝΒΑ. Κάτι μου λέει ότι θα είναι οι πιο θεαματικοί τελικοί στην ιστορία του αμερικανικού πρωταθλήματος. Durant vs Lebron & Flash vs Westbrook.

Who's side are you on boy?

 

Όπως στην Λισσαβώνα

Φιλαράκια γειά σας & χαρά σας!
Μετράμε τις ώρες μέχρι και την σέντρα στο σημερινό μας παιχνίδι κόντρα στους Τσέχους>Κάθε φορά που παίζει η Εθνική έρχονται στο μυαλό μας αναμνήσεις από το Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό που μας χάρισαν ο Ζαγοράκης & η παρέα του, αναμνήσεις, στιγμές με φίλους να πανηγυρίζουμε τα γκολ ,τις προκρίσεις , το κύπελλο!
Ναι είναι κλισέ να λέμε όπως τότε στην Λισσαβώνα.....αλλά δεν μπορούμε και να μην το πούμε.
Ζοριζόμαστε να το κρατήσουμε μέσα μας αλλά δεν τα καταφέρνουμε.
Ας αναλύσουμε όμως το σημερινό ματσάκι. Η δική μας ενδεκάδα θα έχει αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της πρεμιέρας είναι off (Αβραάμ τραυματίας - Σωκράτης κόκκινη), οπότε ο Fernando πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα. Βλέπω Κατσούρ με Κυριάκο Παπαδόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Αυτό προκαλεί άλλη ερώτηση: ποιός παίζει στην θέση του Κώστα; Ο Φωτάκης (αν είναι 100%) λέει η λογική. Από εκεί και πέρα όποια άλλη επιλογή κάνει την ομάδα επιθετικογενή και είτε ο Φορτούνης είτε ο Νίνης επιλεγούν θα πρέπει να κάνουν μαγικά με το τόπι ώστε να στριμώξουμε τους Τσέχους.  Τα παιδιά ξέρουν μπάλλα αλλά η πίεση είναι μεγάλη και ίσως το άγχος τους καταβάλλει.  Είναι διαφορετικό να παίζεις άμυνα με πάθος και πολύ τρέξιμο και άλλο να πρέπει να κάνεις παιχνίδι με την μπάλλα στα πόδια.
Βέβαια όσο περνάει η ώρα θα έχουμε και ενημέρωση από το Wroclaw για τα πλάνα του coach.
Υπομονή λοιπόν και για να περάσει η ώρα ,σας βάζω video από την τελετή έναρξης και τα γκολάκια από τα χθεσινά παιχνίδια.