Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ματσάρα σήμερα στο Λονδίνο

      Από το Μιλάνο και το Μόναχο ,ταξιδεύουμε σήμερα στο Λονδίνο και στο Stamford Bridge της Chelsea . Οι Άγγλοι αντιμετωπίζουν την Napoli του Καβάνι και του Λαβέτζι.Στο πρώτο ματς στο San Paolo οι Ιταλοί είχαν νικήσει 3-1 και είχαν κάνει πολύ δύσκολη την βραδιά για τους Λονδρέζους.
      Σήμερα το βραδύ είναι η σειρά της Chelsea να ζορίσει τους Ναπολιτάνους και να πάρει την ρεβάνς. Σας θυμίζω ότι προπονητής στην Chelsea ανέλαβε ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο, παιχταράς όταν έπαιζε αλλά σαν προπονητή δεν τον έχουμε τεστάρει.Είναι όμορφη όμως ποδοσφαιρική ιστορία να κερδίσει μια ιταλική ομάδα στο ντεμπούτο του .
      Αναμένουμε λοιπόν να δούμε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με πολλά γκολ και συγκινήσεις.
Αν μιλήσουμε και στοιχηματικά τότε αξίζει να βάλουμε λίγα λεφτά στον άσσο.
       Υπομονή μέχρι τις 21:45 που θα γίνει η σέντρα στο Λονδίνο.
Ζωντανή μετάδοση από την ΝΕΤ

Καλή ποδοσφαιρική βραδιά φιλαράκια.

Άτιμοι Μαρσεγιέζοι .... πάλι στις καθυστερήσεις

      Οι νερατζούρι ξεκίνησαν πολύ δυνατά το ματς και όλα έδειχναν ότι θα καταφέρουν να ανατρέψουν το 1-0 του πρώτου παιχνιδιού στο Βελοντρόμ.Την πρώτη μεγάλη ευκαιρία την χάνει ο Σνάϊντερ όταν σε παράλληλη σέντρα του Ζανέττι από δεξιά οι αμυντικοί δεν απομακρύνουν την μπάλλα , αυτή στρώνεται στον Ολλανδό αλλά το συρτό σουτ που κάνει δεν νικάει τον Μανταντά. Η Ίντερ συνεχίζει να πιέζει ενώ οι Γάλλοι δείχνουν ότι έχουν κάνει πολλές ώρες προπόνησης .... στο πως να κάνουν καθυστερήσεις.
      Σε μία ακόμη σέντρα από δεξιά ο Μιλίτο πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και με το στήθος προσπαθεί να σκοράρει ,είναι έτοιμος να πανηγυρίσει αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας της Μαρσέϊγ του λέει όχι.Τέλος ημιχρόνου χωρίς άλλες μεγάλες συγκινήσεις.
      Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί έπεσαν οι Νερατζούρι άρχισαν να στερεύουν από ιδέες και να είναι νευρικοί. Ο Φορλάν δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και μοιραία έγινε αλλαγή από τον Πατσίνι.
Και ξαφνικά σε μια αναμπουμπούλα στην περιοχή της Μαρσέϊγ στο 75' πετάγεται ο Μιλίτο και με πλασέ κάνει το 1-0.Αναλαμπή για την Ίντερ που τώρα πια έχει ελπίδες για πρόκριση. Τα λεπτά κυλούν και όλα δείχνουν ότι οι δυο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση.
      Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις και όλα όσα δεν είχαμε δει σε 90' λεπτά θα τα βλέπαμε στο τέλος. Ο Μανταντά στήνει την μπάλλα για γιόμα μέσα. Ο Μπραντάο διεκδικεί την μπάλλα με τον Λούσιο, αυτή χτυπάει στην πλάτη του Βραζιλιάνου της Μαρσέϊγ και του στρώνεται λουκούμι και με συρτό δυνατό σουτ εκτελεί τον Σέζαρ και ισοφαρίζει.Παγωμάρα στο Μεάτσα .... η Ίντερ έχει αποκλειστεί !
       Το τελικό 2-1 το έκανε ο Πατσίνι με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν τσίμπησε την μπάλλα και ο Μανταντά τον ανέτρεψε καθαρά.
Σε αυτή την φάση αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας με δεύτερη κίτρινη κάρτα και έτσι χάνει την επόμενη αναμέτρηση της Μαρσέϊγ για τα προημιτελικά.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις στο link :

Internazionale Milan - Marseille Round of 16 2nd Leg

Super Mario - Super Bayern

Στην Allianz Arena  στο Μόναχο όπου θα διεξαχθεί και ο φετινός τελικός του Champions League στις 19 Μαϊου η Μπάγερν φιλοξένησε την Βασιλεία για τον γύρο των 16.Το πρώτο παιχνίδι το είχε πάρει η Ελβετική ομάδα με σκορ 1-0 και η ρεβάνς αναμενόταν συναρπαστική.
Και σίγουρα ήταν συναρπαστική αλλά μόνο για τους Βαυαρούς, που βομβάρδισαν πραγματικά την εστία των Ελβετών και ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 7-0 κάνοντας και ρεκόρ μεγαλύτερης εντός έδρας νίκης στο Champions League.
Έχοντας σε πολύ μεγάλη βραδιά τους Ρόμπεν , Ριμπερύ & Μάριο Γκόμεζ στη επίθεση, τον Κρόος στα χαφ και τον Μπόατενγκ στην άμυνα κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και να δημιουργούν συνεχώς όμορφες φάσεις και ευκαιρίες.Το σκόρ άνοιξε ο Ρόμπεν στο 11 και στο 42 ο Ολλανδός έβγαλε σέντρα πάρε βάλε στον Μύλερ που με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής έκανε το 2-0.
Μετά ανέλαβαν δράση ο Γάλλος εξτρέμ με τον Super Mario. Ο Γκόμεζ σκόραρε 4 φορές  ,τα τρία γκολ από ασίστ του Ρυμπερύ και ο φωτεινός πίνακας έγραψε 6-0.Το τελικό 7-0 το έκανε πάλι ο Άριεν Ρόμπεν μετά από πολύ όμορφη μεταβίβαση του Μπάστιαν Σβαϊνστάϊγκερ.
Αυτός που πρέπει να κουράστηκε πιο πολύ απ' όλους πρέπει να ήταν ο εκφωνητής του γηπέδου που μετά από κάθε γκολ ανήγγειλε το όνομα του σκόρερ.Ευτυχώς τον βοηθούσαν και οι Βαυαροί φίλαθλοι που πρέπει αυτή την στιγμή να είναι οι πιο ευτυχισμένοι οπαδοί στον κόσμο. Έχουν δεί την ομάδα τους να σκοράρει 14 φορές σε τρείς ημέρες 7-1 την Χοφενχάϊμ το Σάββατο 10/3 & 7-0 χθες.

Δείτε τα γκολάκια :