Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

Usain Bolt 9.58 100m New World Record Berlin [HQ]

Απίστευτο ρεκόρ!!!!
Ακούω να λένε οι περισσότεροι ότι οι αθλητές ντοπάρονται και αυτός είναι και ο λόγος που βλέπουμε τέτοια ρεκόρ.

Δεν θα διαφωνήσω στο ότι ντοπάρονται. Δεν μου αρέσει να εθελοτυφλώ.Όμως δεν φτάνουν μόνο τα φάρμακα για αυτές τις επιδόσεις.Οι αθλητές αυτού του επιπέδου κάνουν πάνω από έξι ώρες προπόνηση καθημερινά, ξεχνούν τι σημαίνει πόνος....τι σημαίνει να πιώ ένα ποτάκι με τα φιλαράκια....τι σημαίνει χαλάρωση!Έχουν σαν μοναδικό στόχο την νίκη.
Μην αδικούμε τις προσπάθειές τους και τις θυσίες τους απλά κατηγορώντας και γενικεύοντας λέγοντας ότι "όλοι παίρνουν φάρμακα".
Στους ολυμπιακούς αγώνες της αρχαιότητας οι Σπαρτιάτες ήταν τα πρώτα φαβορί για Ολυμπιονίκες σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα!
No bet που λέμε!

Νομίζετε ότι την διαφορά την έκανε μόνο ο μέλανας ζωμός που έπιναν;
Στο μυαλό τους είχαν μόνο το να είναι πρώτοι να είναι κάλλιστοι...

Το ντόπινγκ στον αθλητισμό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός.Έχει επιβεβαιώθει από τους ίδιους τους αθλητές πολλές φορές.Ας αυξήσει τους ελέγχους η WADA ή να μας αποκαλύψει ότι δεν είναι σε θέση να ελέγξει ποιοί ντοπάρονται και ποιοί όχι.
Και ένα τελευταίο ερώτημα: στην κούρσα των 100 μέτρων στο Βερολίνο οι 5 από τους 8 έκαναν κάτω από 10΄΄ ήταν όλοι ντοπαρισμένοι;

Αν η απαντησή σας είναι ένα γρήγορο και εύκολο ναι, τότε γιατί να μην είναι και οι 8... γιατί να μην είναι όλοι οι αθλητές σε όλα τα αγωνίσματα του στίβου;
Γιατί να μην είναι και όλοι οι αθλητές που ξεχωρίζουν σε όλα τα σπορ;