Πέμπτη 11 Μαρτίου 2010

Welcome to the Theatre of Dreams!

Οι Αγγλικές ομάδες είναι σε άλλο επίπεδο!Παίζουν πολύ γρήγορα την μπάλλα,πιέζουν πολύ ψηλά και εκμεταλλεύονται κάθε λάθος του αντιπάλου.Ο ρυθμός που επιβάλλουν είναι τόσο έντονος που αν δεν καταφέρεις να τον αλλάξεις έχεις σκάσει στο μισάωρο!
Και για να επιβάλλεις τον δικό σου ρυθμό δεν φτάνει να έχεις μόνο την μπάλλα όπως η Μίλαν στο Old Trafford αλλά και να είσαι αποτελεσματικός και ουσιαστικός σε κάθε σου ενέργεια!
Ο Σερ Άλεξ τον έβαλε στο τσεπάκι του τον Λεονάρντο.Έδωσε γήπεδο στους Ιταλούς & εντολή στους παίκτες του για πρέσινγκ.'Εκλεβαν μπάλλες και σε κάθε αντεπίθεση μύριζε γκολ.
Τελικά βρήκαν δίχτυα 4 φορές.
Σας θυμίζω ότι η Άρσεναλ στο Λονδίνο σκόραρε 5 φόρες κόντρα στους πρωταθλητές Πορτογαλίας και δεν δέχτηκε κανένα.
Η Γιουνάϊτεντ σκόραρε 4 φορές κόντρα στην Μίλαν και δεν δέχτηκε κανένα!
Συμπέρασμα οι ομάδες από το Νησί δεν παίζονται αυτή την περίοδο.
Για να τους κοντράρεις πρέπει να τους αιφνιδιάσεις με άναρχο και γρήγορο ποδόσφαιρο.
Υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να το κάνει.Είναι η Μπαρτσελόνα!Αρκεί να έχει όλους τους παίκτες σε καλή κατάσταση και υγιείς.Και βέβαια να προκριθεί στον επόμενο γύρο.
Στους 8 έχουν προκριθεί ήδη δύο Αγγλικές ομάδες και απομένει να μάθουμε και ποιός θα περάσει στον επόμενο γύρο από το ζευγάρι Ιντερ - Τσέλσι.Αν προκριθεί η Τσέλσι τότε οι πιθανότητες να "ταξιδέψει" το κύπελλο από την Μαδρίτη στην Γηραιά Αλβιώνα είναι 37,5%.Αν το βρείτε σαν ποντάρισμα online αξίζει να επενδύσετε κάποια χρήματα πάνω σε αυτό.Θα το ψάξω και θα σας έχω νεότερα....

Δείτε και τα γκολάκια της Γιουνάϊτεντ (there is only one UNITED)







Θα γίνει της Κορέας....

Είσαι για ένα στοιχηματάκι;

Αυτό είναι κάρφωμα!