Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Ελλάς Ευρώπη Παναθηναϊκός!!!!!!!







Τελικά μας κάνει καλό που δεν έχουμε καλούς διαιτητές στην Ελλάδα.Όπως δήλωσε και ο "τυπάρας" έχουμε συνηθίσει σε κακές διαιτησίες και έτσι δεν μας αποσυντονίζει πλέον τίποτα.
Κάποιοι λένε ότι η ομάδα είναι τυχερή.....ναι είναι....και μακάρι η τύχη να είναι μαζί μας μέχρι τον τελικό στο Ολύμπικο.
Για το όνειρο του τελικού έχω ξαναγράψει παλαιότερα μην τα ξαναλέμε και γινόμαστε κουραστικοί.Αφήστε μας να ονειρευόμαστε μέχρι να μας "ξυπνήσει" κάποιος!!!

Οι Βαυαροί δάμασαν τα λιοντάρια!!!!



Σίγουρα το φαβορί της αναμέτρησης ήταν η Μπάγερν αλλά ούτε και οι πιο φανατικοί οπαδοί της Βαυαρικής ομάδας δεν είχαν σκεφτεί ότι θα "έριχνε" πέντε στα λιοντάρια της Λισσαβώνας και μάλιστα μέσα στο Ζοσέ Αλβαλάδ.

Αυτή η ομάδα έχει μέταλλο.....




Η Λίβερπουλ απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι είναι ομάδα που "ζεί" για τις μεγάλες Ευρωπαϊκές βραδιές.Άλωσε το Σαντιαγκο Μπερναμπέου και έκανε την υπόθεση πρόκριση πολύ δύσκολη για την Ρεάλ.Στο Άνφιλντ και με τους οπαδούς να τραγουδούν το "You will never walk alone" τα πράγματα θα είναι ζόρικα για τους "μερένγκες".
Η ζυγαριά έχει γείρει προς την μεριά των κόκκινων του Λίβερπουλ.
Θα τους περιμένουμε σε κάποιον από τους επόμενους γύρους.Είτε η Μάντσεστερ είτε ο Παναθηναϊκός, κάποια από τις ομάδες μου θα πέσει πάνω τους.

Εργασία και χαρά!