Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Arsenal Vs Ac Milan UEFA Champions League

     Φανταστικό ποδόσφαιρο από τους Gunners στην αναμέτρηση του Λονδίνου.
     Στην ρεβάνς του πρώτου ματς στο Μιλάνο (4-0 οι Ροσονέρι), οι Λονδρέζοι κυνηγούσαν την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του Champions League.Δίνοντας έναν φρενήρη ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, έφτασαν το σκόρ στο 3-0 και ανάγκασαν την Μίλαν σε παθητικό ρόλο.
     Ο Ίμπρα ήταν σαν να μην μπήκε στο γήπεδο και ο Φαν Μπόμελ δεν τα έβγαζε πέρα με αντιπάλους τον Ροσίτσκυ, τον Σονγκ & τον Τσάμπερλαιν.
     Όλοι περιμέναμε ότι η μεγάλη ανατροπή θα ολοκληρωθεί στο δεύτερο ημίχρονο αλλά τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ. Ο Αμπιάτι κατάφερε να κρατήσει το σκορ μέχρι και το τέλος. Ειδικά στην διπλή απόκρουση στα σουτ των Τσερβίνιο και Φαν Πέρσι. Πρέπει να δώσουμε και πόντους στον Αλέγκρι αφού βάζοντας δεύτερο αμυντικό χαφ ,τον Ακουϊλάνι δίπλα στον Ολλανδό κατάφερε να ανακόψει το ρυθμό του παιχνιδιού και να κερδίσει χώρο η ομάδα του πρός την εστία της Άρσεναλ.
     Ο Ιμπραϊμοβιτς ξύπνησε και απείλησε με κάποια σουτ και τη μεγάλη ευκαιρία της Μίλαν την έχασε ο Νοτσερίνο όταν στην παράλληλη σέντρα που έκανε ο Ρομπίνιο από δεξιά δεν μπόρεσε να πλασάρει σωστά και να βάλει τέλος στα σενάρια πρόκρισης πολύ πριν από το τελικό σφύριγμα.
    Μπράβο στην ομάδα του Βενγκέρ που μας χάρισε μια πολύ όμορφη ποδοσφαιρική βραδιά.

Δείτε τα highlights του παιχνιδιού:


Arsenal F.C
A.C. Milan
UEFA Champions League