Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

La Liga 1982_1983 Barça 2 - Real Madrid 1

Δείτε τον Maradona να παίζει με την φανέλα της Μπάρτσα και να σκοράρει δυο γκολάκια στο El Classico.

NFL Eagles vs Giants

INTER 2-1 FIORENTINA

Manchester United Vs Tottenham 2-3

Ματσάρα στο Old Trafford αλλά η  United δεν τα κατάφερε. Οι Πετεινοί αιφνιδίασαν τους διαβόλους προηγήθηκαν νωρίς με τον Vertonghen και σκόραραν και δεύτερο γκολ με τον Bale ενώ οι "μπέμπηδες" δεν "πατούσαν" καλά στο χορτάρι του Θεάτρου των Ονείρων. Σκορ πρώτου ημιχρόνου 0-2.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρονίου ο ρυθμός είναι απίστευτος. Μέσα σε τρία λεπτάκια από 51΄ εως 53' βλέπουμε τρία γκολ. Στο 51΄ για τους Κόκκινους διαβόλους , που μειώνουν σε 1-2 στο 52' σκοράρουν οι πετεινοί  για το 1-3 και στο 53' ο Kagawa πλασάρει ιδανικά μέσα από την περιοχή για το 2-3.
Σταδιακά ο ρυθμός πέφτει ,οι Λονδρέζοι  θωρακίζουν την άμυνα τους και ο Sir Alex βλέπει τον Van Persie να χάνει καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Τα δίχτυα στο Old Trafford δεν κουνιούνται πάλι.... τελικό σκορ 2-3 και οι πετεινοί παίρνουν νίκη εδώ μέσα. Κάτι που είχε να συμβεί από το 1989.




Ligue 1 - Week 7 Highlights

Sevilla - Barcelona 2-3

Το βραδάκι του Σαββάτου απολάυσαμε μια ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση από τους Blaugrana.
Οι Καταλανοί φιλοξενήθηκαν στο Estadio Sanchez Pizjuan της Σεβίλλης. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν πολύ έξυπνα  ,πίεσαν ψηλά και εκμεταλλευόμενοι τα λάθη των Καταλανών αμυντικών σκόραραν δυο φορές και έκλεισαν το πρώτο ημίχρονο με 2-0.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινά και όλοι μας περιμένουμε την αντίδραση της Μπάρτσα.
Αυτή η ομάδα έχει τέτοια ποιότητα που μπορεί να γυρίσει όλα τα παιχνίδια και κόντρα σε οποιαδήποτε ομάδα. Φουλ επίθεση με όλους τους Blaugrana  να "πατάνε" στο μισό της Σεβίλλης και με τους Mesi Xavi & Fabregas να δίνουν τον ρυθμό.
O Cesk σκόραρε δύο πολύ όμορφα γκολάκια και έφερε το ματς στα ίσια.  Στο ματς έχει περάσει και ο David Villa και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού γίνεται ο ήρωας της βραδιάς. Συνδυάζεται με τον Messi με 1-2 αποφεύγει τον αμυντικό και πλασάρει ... GOOOOOOOAAAAAAAL !!!!!!
Sevilla - Barcelona 2-3 αυτή η ομάδα δεν χάνει !
Τώρα το πρόγραμμα έχει Da Luz και κόντρα με τους αετούς της Λισαβώνας την Benfica για το Champions League και το Σάββατο το βραδάκι έχει EL Classico. Οι Μαδριλένοι έρχονται στην Βαρκελώνη και τους υποδεχόμαστε στο Camp Nou.