Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Σας θυμίζει κάτι...

Όλοι πιστεύω έχετε δει την διαφήμιση γνωστής εταιρείας τηλεφωνίας με τ τον προπόνητη σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος, που δεν σταματάει να μιλάει και πρέπει να φύγει από τον πάγκο γιατί τον αποβάλλει ο διαιτητής.
Δείτε την πηγή έμπνευσης του δημιουργού του spot.

Μύρισαν Χριστούγεννα στις γειτονιές....

Φιλαράκια, μην αφήσετε τίποτα να σας στενοχωρήσει τις ημέρες των γιορτών.
Διασκεδάστε, τραγουδήστε και αν περισσέυουν και χρήματα (εδώ γελάτε αν θέλετε...) κάντε δώρα στους φίλους σας.Μικρά δωράκια που μας κάνουν όλους πιο χαρούμενους.....
Άλλες 8 μερούλες για την ημέρα των Χριστουγέννων!!!

Rapid Vienna Tornados



Τα πανό αυτά αναρτήθηκαν στο γήπεδο της Ραπίντ Βιέννης στον Κυριακάτικο αγώνα του πρωταθλήματος ενάντιον της Λασκ Λιντς (1-1 και κουβάς...) .Και αν αναρώτιεστε αν βλέπετε καλά, μην ανησυχείτε.....Καλά βλεπετε, είναι πανό γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα.Πανό διαμαρτυρίας για τον άδικο θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου στις 6/12 από πυροβολισμό αστυνομικού.
Οι Tornados ,όπως αποκαλούνται οι φίλαθλοι της Ραπίντ είναι "αδελφοποιημένοι" με την θύρα 13 του Παναθηναϊκού.

Να πάρουμε το ασανσέρ........ή να πάμε με τις σκάλες;

Στις εκκλησιές όλου του κόσμου.......



Για να γυρίσουμε και πάλι σε στιγμές γέλιου......
Παρακολουθήστε το.....
Όσοι έχετε ήδη παντρευτεί, σταματήστε να γκρινιάζετε για τον φωτογράφο σας που δεν αποθανάτισε έτσι όπως φανταζόσασταν την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σας....τουλάχιστον έμεινε στο ύψος των περιστάσεων ο άνθρωπος......δεν "σαβουρδιάστηκε" κάτω παίρνοντας στον διάβα του όλο το "σετ"!!!
Όσοι είστε ανύπαντροι.......σκεφτείτε καλά πριν καταλήξετε σε επιλογή.....φωτογράφου!!!!