Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Ολυμπιακοί Αγώνες Πεκίνο 2008




Οι φίλοι μας οι Κινέζοι κάνουν σχέδια στο γκαζόν.Δεν τους στέλνουμε τον "τυπάρα" να τους δείξει ποιά είναι τα μοναδικά "σχέδια" που πρέπει να γίνονται στο χορτάρι.

Οι Ελβετοί ψωνίσαν από σβέρκο

Οι Γερμανοί ξανάρχονται



Οι Γερμανοί έδειξαν ότι αξίζουν να συγκαταλέγονται ανάμεσα στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.Έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο ανα διαστήματα, έχουν πολλές επιλογές στην επιθετική τους γραμμή και αν και ο Μπάλακ ανεβάσει απόδοση , δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να τους κερδίσει στον ομιλό τους.Αν επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και βγουν πρώτοι στον όμιλο τότε θα διασταυρωθούν στα νοκ άουτ με την Τσεχία που θα είναι η δεύτερη του πρώτου ομίλου.Οι Πορτογάλοι δεν χάνουν την πρωτιά στον όμιλο τους.
Παίζουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, και έχουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε δαιμονώδη φόρμα.

Άνοιξε ο λογαριασμός των goal!






Φιλαράκια, απο το Σάββατο έχει ξεκινήσει η μεγάλη γιορτή που όλοι περιμέναμε ή σχεδόν όλοι.Καλή δύναμη σε όλους γιατι μέχρι τις 29 Ιουνίου έχουμε πολλές ημέρες μπροστά μας και οι συγκινήσεις θα είναι πολλές.Όπως πολλές θα είναι και οι μπύρες που θα καταναλώσουμε βλέποντας τα ματσάκια και ειδικά αυτά της Εθνικής μας.
Καλή διασκέδαση και ας ευχηθούμε να δούμε όμορφο ποδόσφαιρο και την Εθνική να φτάνει όσο πιο μακριά γίνεται.....(μακάρι να πάρει όλα τα ματς με 1-0).....